Predstavljamo: Casio G-SHOCK G-SQUAD GBD-200 - Sat sportskih preformansi

 


Predstavljamo Casio GBD - 200 prvi kockasti G-Shock iz sportske serije G-Squad


Modeli


Sva tri modela G-Squad GBD-200 koštaju 229 dolara po komadu i biće dostupni na Casio e-prodavnici i u svim prodavnicama G-SHOCK od 13. avgusta 2021. godine.

Dostupna su tri modela u tri različite boje: GBD-200-1DR Crna, GBD-200-2DR Mornarsko plava, GBD-200-9DR Fluorescentna.




Dizajn

Nasledivši kultni dizajn kućišta u obliku prvog G-SHOCK-a, ovi kompaktni novi satovi nude praktičnu funkcionalnost za vežbanje, kao i za svakodnevnu upotrebu.

GBD-200 se može pohvaliti novim, manjim dizajnom profila kućišta, koji je 2,0 mm tanji, 8,8 mm kraći i 3,4 mm uži u poređenju sa prethodnikom GBD-100. Kako bi sat izgledao još tanji, kućište, okvir i drugi delovi pažljivo su dizajnirani da izgledaju ravni kada se gledaju sa strane.

Narukvica je napravljena od mekog uretana kako bi se obezbedila izuzetna ventilacija i fleksibilnost i osiguralo dobro prianjanje na zglobu. Rupe u blizini držača koji pričvršćuju narukvicu za kućište osiguravaju prozračnost, pomažući u oslobađanju znoja i dajući satu udobno, prozračno uklapanje koje je odlično za vežbanje. Precizni razmak rupa od 5 mm koji se koristi za narukvicu takođe omogućava precizno podešavanje dužine.



Fukncionalnost

GBD-200 se takođe može pohvaliti izuzetnom funkcionalnošću. Samo se uparite sa pametnim telefonom putem Bluetooth® veze da biste podesili udaljenosti koje je snimio senzor ubrzanja sata pomoću GPS -a pametnog telefona. Kada korisnik ovo podesi jednom, sat će tada meriti udaljenosti sa još većim stepenom tačnosti, čak i kada nije povezan sa pametnim telefonom. Sat takođe meri tempo trčanja i dolazi sa funkcijom automatskog kruga koja automatski beleži vremena na zadatoj udaljenosti. Kada se koristi sa namenskom aplikacijom G-SHOCK MOVE, sat nudi odličnu podršku za svakodnevne vežbe, omogućavajući korisnicima da provere zapise života sa podacima o broju koraka i sagorelim kalorijama, evidencijama aktivnosti i još mnogo toga, direktno na pametnom telefonu.



Comments